загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сенцов виглядає ще гірше і дорікає українській владі – журналіст

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Український політв'язень Олег Сенцов дорікнув владі України і особисто омбудсмену Людмилі Денісовій за те, що вони "закінчили активну кампанію підтримки українських політв'язнів".

Про це журналіст "Радіо Свобода" Антон Наумлюк повідомив у Facebook із посиланням на російського адвоката Дмитра Дінзе.

За словами журналіста, у четвер Дінзе відвідав Сенцова в колонії Лабитнангі.

"Сенцов висловив здивування, чому закінчилася активна кампанія підтримки українських політв'язнів з боку України і уповноваженого Верховної Ради Людмили Денисової", - передає Наумлюк слова адвоката.

"Сенцов вважає, що українська сторона повинна активніше продавлювати ситуацію зі звільненням інших політв'язнів", - процитував він Дінзе.

Журналіст розповів, що Сенцов виглядає "ще гірше, ніж минулого разу", але припиняти голодування не збирається.

"Дуже блідий. Ходить сам. Близько тижня тому у нього була друга криза по здоров'ю. Стало погано і його хотіли госпіталізувати для того, щоб поставити на повноцінне примусове годування, щоб вливати більше суміші. Він відмовився, і його залишили в колонії з умовою, що суміш він буде приймати сам під наглядом лікаря. Приймає в день по дві ложки", - говорить Наумлюк.

За його словами, утримується українець в палаті, з голодування виходити не збирається. Каже: "Скільки мене вистачить, стільки і протягну".

Фото палати, де утримується Олег Сенцов
Фото палати, де утримується Олег Сенцов

 

Джерело:
До списку новин