загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У київському музеї син отримав батьківський лист із 1941 року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У головній експозиції Національного музею історії України у Другій світовій війні відбулося вручення листа, який упродовж 77 років чекав свого адресата

Як повідомили у музеї, лист від батька, техніка-інтенданта 3 рангу Георгія Єлевова, отримав син Борис. 3 липня 1941 р. Георгій відправив звістку дружині Софії.

"Що там відбувається в Києві? Я тепер бачу, що ці звірі здатні на все. Сьогодні я знову був у справах у Кам'янці і знову потрапив під бомбардування. Ти знаєш, дитинко, мені здається, що я повинен жити сто років після того, що було сьогодні! Жах! Кров і шматки м'яса", - написав Єлевов.

Після цього родині повідомили, що він "зник безвісти".

Це вже 643-тє послання з музейної колекції "Непрочитані листи 1941-го", яке науковці Меморіалу передали віднайденим адресатам.

Унікальна колекція налічує 1215 епістол, датованих червнем-липнем 1941 року і вивезених нацистами з окупованого Кам'янця-Подільського до Відня. Загублені в лабіринтах фронтових доріг, вони зберігалися непрочитаними в Технічному музеї столиці Австрії. 

Джерело:
До списку новин