загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи врахують трудовий стаж на підприємстві, що відсутнє за місцезнаходженням

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відсутність за місцезнаходженням підприємства, запис про роботу на якому зроблено в трудовій книжці, а так само і відсутність документів по цьому підприємству на зберіганні в архівних установах, не можуть нівелювати відомості трудової книжки, оформлені належним чином. Тож у такій ситуації немає підстав позбавляти особу права на належне пенсійне забезпечення з урахуванням набутого нею трудового стажу.

Водночас зазначені обставини, за наявності сумнівів,  можуть бути підставою для перевірки (з дотриманням Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій, затвердженого Постановою Правління ПФУ від 25.11.2005 р. № 22-1), в ході якої має бути встановлено факти, які перешкоджають зарахуванню періоду роботи до стажу. 

Такого висновку дійшов ВС/КАС (постанова від 06.03.2018 р. у справі № 127/9055/17), залишивши без змін рішення судів першої та апеляційної інстанції.

 

Джерело:
До списку новин