загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери та інваліди зможуть оформити субсидію не виходячи з дому

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відтепер частині українців не потрібно вистоювати у чергах Центру адміністративних послуг. Мобільні "прозорі офіси" з осені планують надавати й інші адресні соцпослуги.

Українці зможуть оформити для себе субсидію, не виходячи з будинку, щоправда, пощастило далеко не всім.

Інновацію запровадили у Вінниці, а оформити “домашню” субсидію можуть пенсіонери і люди з інвалідністю. Саме цієї категорії громадян відтепер не потрібно вистоювати у чергах Центру адміністративних послуг. Для оформлення субсидії досить викликати працівника Центру надання адмінпослуг додому.

Співробітники Центру приходять зі своєю технікою, єдине що їм потрібно – паспорт та ідентифікаційних код заявника. 

«Дзвінки надходять. Десь в середньому два-три дзвінки на добу. Вивчаємо обставини і намагаємося допомагати таким людям, щоб люди відчували себе нарівні з усіма», — розповіла директор департаменту соцполітики Вінницької міськради Валентина Войткова.

Українці з проблемами здоров’я кажуть, що ця послуга їх рятує.

Поки що в місті працюють дві мобільні групи Центру, вдома вони оформляють тільки субсидії, проте з осені планують розширити перелік послуг.

Нагадаємо, Мінсоцполітики скоротило розмір субсидії для українців на 40% в червні, який склав 100,7 грн в середньому порівняно з аналогічним періодом минулого року.

 

Джерело:
До списку новин