загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Франкфуртський Кранц (класичний рецепт)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Смачний і чарівний торт-кекс, або вірніше буде сказати - кекс-торт. Десерт простий у приготуванні і універсальний в призначенні. З упевненістю можна сказати, що він справжній «німець» у всьому! Оптимальний, збалансований і красивий! Клас! Рекомендуємо для великих застіль, так як на виході ми маємо більше 2 кг.

Джем може бути вибраний вами за власним розсудом. Ідеально підходить чорничний, чорної і червоної смородини. Трояндочки для прикраси ви також можете зробити додатково зі збитих вершків або сметани, а можете залишити близько 100 г крему і використовувати його в якості декору.

Інгредієнти

Для тіста:

250 г розмягчённого вершкового масла

250 г цукру і 1 щіпка солі

1 чайна ложка лимонної цедри з соком і 1 пакетик (10 г) ванільного цукру

5 курячих яєць

400 г пшеничного борошна

100 г кукурудзяного крохмалю

1 пакет розпушувача

80 мл молока

Для крему:

1 пакет ванільного пудингу

500 мл молока

3 столові ложки цукру

250 г вершкового масла кімнатної температури

200 г цукрової пудри

1 столова ложка цукрової пудри для припудривания крему

Також:

150 г джему з вишні або червоної смородини

300 г смаженого меленого фундука

Вишні для прикраси

Форма для кексу діаметром 26 см

За бажанням:

100 г жирних вершків або сметани (жирність не менше 30%)

Інструкція

1. Розігріти духовку до 180 ° С з верхнім і нижнім підігрівом. Форму змастити жиром і припудрити борошном. У керамічному посуді розтерти масло з цукром, ваніллю і лимонною цедрою до повного розчинення цукру. У масляну основу тіста по одному ввести яйця і добре перемішати.

 

2. Борошно просіяти з кукурудзяним крохмалем і розпушувачем. Додайте в масляну суміш борошно з крохмалем, перемішайте і акуратно влийте молоко. Все обережно перемішайте. Тісто викласти в підготовлену форму і випікайте близько години на середній стійці духовки. Готовність перевіряйте дерев'яною зубочисткою. Готовий вінок злегка остудити у формі, а потім перевернути і видалити з форми на решітку для повного охолодження і просихання.

3. Для приготування крему порошок пудингу розчиніть в 4-5 столових ложках молока. Решту молока з цукром доведіть до кипіння і, постійно помішуючи, влийте в нього суміш пудингу. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню і посипте цукровою пудрою, дайте крему повністю охолонути. Розм'якшене вершкове масло збийте в пишну масу і додайте цукрову пудру, знову збийте, а потім по одній столовій ложці  ДОДАЙТЕ-пудинг. Добре збийте крем за допомогою ручного міксера. Крем готовий.

4. Охолоджений Корж розріжте по горизонталі на 3 частини.

Вишневий джем, якщо він густий нагрійте з невеликою кількістю води, щоб він легше розмазувався, і покрийте їм нижню частину кексу. На шар джему викладіть заварний крем-і масляний накрийте другим коржем. Другий корж перекладіть кремом, але без джему і накрийте третім коржем. Кремом змастіть торт з усіх боків. Підготовлений торт присипте смаженими подрібненими горіхами. Верх торта прикрасьте трояндочками з крему або збитих вершків за бажанням. У середину кожної трояндочки вставити вишеньку. Повинен вийти віночок.

 
 
Джерело:
До списку новин