загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вік не перешкода: ТОП-10 прекрасних моделей старше 60 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Модельна кар'єра після 60 розквітає з новою силою. Приклад тому – десять приголомшливих жінок.

Мей Маск, 69 років

Зараз 69-річна модель, дієтолог і мама одного з найзнаменитіших винахідників у світі – Ілона Маска – перебуває на піку своєї кар'єри. Вона прикрашає обкладинки модного глянцю, знімається в кліпі у Бейонн, співпрацює з косметичними брендами і їздить з лекціями світом. Торік Мей Маск відвідала Київ і розповіла українкам про свої секрети краси.

 Айріс Апфель, 96 років

gettyimages-618660136
Фото: Getty

Хіба можна назвати цю стильну яскраву жінку старенькою? У 90 років Айріс Апфель стала обличчям косметичного бренду MAC, в 96 вона стала прототипом для ляльки Барбі. 2013 року вона була включена до списку п'ятдесяти наймодніших жінок, яким самим вже за п'ятдесят, складений The Guardian. Крім цього Айріс – дизайнер інтер'єрів, колекціонер, а також веде дуже активне світське життя. Зі своїм чоловіком, Карлом Апфелем, вона прожила в шлюбі понад 67 років. Карл помер в серпні 2015 року, не доживши три дні до свого 101-річчя.

Джейн Сеймур, 67 років

jane-seymour-1
Playboy

Джейн Сеймур – актриса, продюсер і письменниця, мати чотирьох дітей і модель. У свої 67 вона втретє знялася для Playboy. Раніше вона позувала для відомого глянцю 1973 і 1987 років. "Я почуваюся сексуальнішою, ніж будь-коли", – говорить Джейн.

Вірушка, 78 років

sub_jpg_1139_north_499x_white
ACNE

Одного разу супермодель – завжди супермодель. Легендарна модель 60-х на час взяла паузу у своїй кар'єрі, але знову повернулася до справи. 2017 року вона стала обличчям круїзної колекції бренду Acne.

Ванесса Редгрейв, 79 років

GLEN LUCHFORD

Легендарна актриса, лауреат премії "Оскар" 1978 року, вирішила спробувати себе і в ролі моделі. Ванесса Редгрейв 2017 року стала обличчям круїзної колекції Gucci. Для фотосесії вона приміряла светр з прапором рідної Великої Британії.

Кармен Делль‘Орефіче, 86 років
Фото: Getty

Американська модель Кармен – рекордсменка. Вона занесена до Книги рекордів Гіннеса як подіумна модель з найдовшою кар'єрою. Кармен почала працювати моделлю в 14 років, це був 1945 рік. І після свого 80-річчя Кармен продовжила зніматися для модних журналів і рекламних кампаній, а також виходити на подіум.

Крісті Брінклі, 61 рік
barneys.com by Bruce Weber.

Ветеран модельного бізнесу Крісті Брінклі не залишається в тіні молодих колег. Саме Крісті стала обличчям рекламної кампанії нью-йоркського універмагу Barneys 2015 року, знявшись у відео з цілим натовпом молодих хлопців:

Твіггі, 65 років
gettyimages-931976768
Фото: Getty

Обличчя і легенда епохи 60-х залишається помітною фігурою в світі моди і після 60 років! Вона досі знімається в рекламних кампаніях, наприклад, для L'Oréal Professionel в Великій Британії.

Джоні Мітчелл, 71 рік 

Фото: SAINT LAURENT

Джоні Мітчелл – канадська співачка і автор пісень. А крім того, ще й муза знаменитого дизайнера Еді Слімана. Джоні знялася для рекламної кампанії "Folk" бренду SAINT LAURENT.

Галина Бурнишева, 76 років

_
Фото: Денис Маноха

Галина Бурнишева – українська модель і колишня журналістка, нещодавно стала учасником проекту Who Is On Beauty Today?, представленому на Ukrainian Fashion Week. Галина розповіла про те, що люди похилого віку часто не усвідомлюють цінності кожного моменту життя. "Варто тільки ширше озирнутися і подякувати за все, що є у людини", – впевнена вона.

 

Джерело:
До списку новин