загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виплата пенсій спустошила Держскарбницю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Залишки коштів на Єдиному казначейському рахунку на початок серпня 2018 року знизилися до рівня січня 2014 року і становили 1,99 мільярда гривень. Усього за місяць залишки коштів на ЄКР скоротилися на 7,4 мільярда гривень.

Рік тому на ЄКР коштів було в 22 рази більше – 44,06 млрд грн, повідомляється на офіційному сайті Державної казначейської служби.

У січні 2014 року залишок коштів на рахунку становив 1,73 млрд грн, збільшившись в порівнянні з груднем 2013 року на 0,54 млн грн. Згідно з даними Національного банку, залишки коштів на кореспондентських і транзитних рахунках банків в липні цього року зменшилися на 1,01 млрд грн і становили 45,35 млрд грн.

Нагадаємо, Держказначейство наприкінці липня цього року виділило позики Пенсійному фонду, щоб покрити касовий розрив по надходженнях єдиного соціального внеску та фінансування пенсій в липні.

 

Джерело:
До списку новин