загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Пенсійний трикутник": Розенко розповів про розслідування затримки виплат

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Через затримки пенсій у липні проводиться службове розслідування, яке має має встановити причини такої ситуації.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, повідомляє у Фейсбуці його прес-служба

Основною причиною затримки виплат пенсій в липні є людський фактор.

"Думаю, що, переважно, це людський фактор. Я особисто не вважаю, що дії саме Пенсійного фонду призвели до затримок з виплат пенсій, тому що Пенсійний фонд України має особливості своєї роботи, і Пенсійний фонд в даному конкретному випадку виглядає як каса. Якщо в нього надходять гроші, він їх відразу виплачує людям. Пенсійний фонд не займається бізнесом, не займається управлінням коштів. Все, що у нього є, він витрачає", – сказав Розенко.

Віце-прем'єр підкреслив, що подібні ситуації, викликані касовими розривами з надходженнями Єдиного соціального внеску, виникали і раніше. При цьому проблеми вирішувалися Міністерством соціальної політики, Міністерством фінансів і Державним казначейством.

"Чому зараз в цьому трикутнику не були вчасно прийняті управлінські рішення щодо надання позики Пенсійному фонду? Я не знаю, який фактор спрацював, незважаючи на те, що Пенсійний фонд вчасно і в повному обсязі звернувся за такою позикою, чому він цю позику не отримав. ...Затримки з пенсійними виплатами, які були зараз, в період, коли економічна ситуація в Україні є не найгіршою, а досить стабільною, – неприпустимі", – сказав Розенко.

"Маємо дуже грунтовно розібратися, чому зараз у цьому трикутнику не було вчасно прийняте управлінське рішення щодо надання позики Пенсійному фонду України. Потрібно з’ясувати, який фактор спрацював, і чому Пенсійний фонд, який вчасно звернувся за наданням позики, цієї позики не отримав. Я вважаю, що службове розслідування щодо цього питання буде об’єктивним і буде названа справжня причина», - наголосив він.

Віце-прем'єр висловив переконання, що з цієї ситуації буде зроблено висновки і до кінця року жодних затримок з пенсіями в Україні не буде, а в майбутньому взаємодія між фінансовими і соціальними органами буде більш щільною.

Розенко також зауважив, що на сьогодні ситуація із затримкою пенсій повністю врегульована і всі виплати здійснено.

Як повідомлялося, наприкінці липня сталися затримки з виплатою пенсій. Після втручання Прем'єр-міністра ситуацію було врегульовано.

 

Джерело:
До списку новин