загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Літній пиріг з кавуном

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Надзвичайно смачний і красивий літній пиріг з кавуном!

Шоколадний бісквіт:

4 яйця

1 склянка цукру *

1 склянка борошна

2 столові ложки какао

1 чайна ложка порошку для випічки

Білий бісквіт з маком:

4 яєчних білка

щіпка солі

3/4 склянки цукру

1 чайна ложка оцту

1 столова ложка борошна + 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю

3 столові ложки сухого маку

Кавуновий прошарок:

бл. 1,2 кг м'якоті кавуна

1 кавунове желе (або полуничне)

ДОДАТКОВО:

250 мл збитих вершків

1 ванільний цукор (10 г)

1 столову ложку желатину + 50 мл холодного молока

350 г мякоті кавуна

1 полуничний кисіль

* Склянка  250 мл

Спосіб приготування

1.Шоколадний бісквіт: Яйця збити з цукром до білого кольору. З склянки борошна заберіть 2 столові ложки, а на їх місці додайте 2 столові ложки какао і перемішати. До яєць росіяти борошно, какао і розпушувач, акуратно перемішати ложкою. Отриману масу виливають на деко викладене папером для випічки. Відправити в розігріту духовку. Випікати бл. 25 хвилин при температурі 180 градусів. Після випічки бісквіт остудити і просочити улюбленою пропиткою(лікер+вода + цукор + трохи апельсинового соку або лимон).

2.Білий бісквіт з маком: Збити білки з дрібкою солі до жорстких піків. В піну поступово додати цукор, потім влити цівкою оцет. Змішати. Просійте разом борошно і крохмаль, обережно перемішайте ложкою. Наприкінці всипати мак. Отриману масу виливають на деко викладене папером для випічки. Відправити в розігріту духовку. Випікати близько 25-30 хвилин при 160-170 градусах.

 

3.Збийте вершки до крутих піків з ванільним цукром (можна додатково підсолодженим з цукровою пудрою). Желатин, влити в каструлю, влити холодне молоко. Коли набрякне, прогріти постійно помішуючи(не кип'ятити!), поки не розчиниться. Зняти з вогню, остудити і ще гладкої суміші збитими вершками торт. Вилити масу на шоколадний бісквіт(все робимо в формі, і розмістити в холодильник.

4.Кавунова маса: М'якоть кавуна нарізати кубиками,вибрати кісточки, розімнути,покласти в каструлю. Варити протягом 10-15 хвилин на маленькому вогні. Зняти з вогню, влити в гарячеий кавуновий сік  сухе желе(кавунове або полуничне), перемішати, поки желе не розтане. Відкласти щоб, щоб охолодилося. Викласти кавуновий прошарок на кремову масу. Накрийте білиим бісквітом з маком. Натисніть. Охолодіть.

5.Наріжте кавун пластерками і викладіть на маковий бісквіт а потім залийте желе і дайте охолонути протягом принаймні 2-3 годин.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин