загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

67-річна китаянка народить двійню

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жителька міста Пекін на 67 році життя завагітніла двійнею. Про аборт і мови не йшло, вона вирішила, що буде народжувати. 

У китаянки на ім'я Чжан Хень вже був син, який потрапив в ДТП і загинув кілька років тому у 34-річному віці. Жінка багато років мріяла про велику родину, однак під час її молодості в країні діяла політика «однієї дитини».

Після смерті улюбленого сина жінка з чоловіком вирішили взяти малюка з притулку. Однак чиновники відмовили сім'ї через похилий вік. Тоді зневірена китаянка полетіла на острів Тайвань, де змогла зробити ЕКО. Заплатили 200 тис. юанів - майже $ 30 тисяч.

Після повернення в Пекін з'ясувалося, що вона вагітна двійнею. Лікарі в Пекіні прийшли в жах. Вони попередили жінку, що їй небезпечно народжувати через високий кров'яний тиск, і рекомендували перервати вагітність. Вона відмовилася і має намір виносити близнюків до кінця. На їхню думку, бабуся просто не зможе виносити малюків. Однак китаянка була непохитна і аборт робити відмовилася. 

"Коли я втратила єдину дитину, ніхто не дбав про мене. І тепер я знайшла в собі силу жити. Але жодна лікарня не вирішується допомагати мені. У Китаї немає закону, який говорить, що літні люди не можуть мати дітей", - каже вона. 

"Усе що я хочу, щоб мої діти народилися здоровими", - додає Чжан.

Жінка повідомила, що планує дожити до 85 років, поки її двійні не виповниться 18 років.

"Я не дуже багата, але готова підтримати дітей, і я вірю, що доживу до 85 років і побачу, як вони виросли. Діти - це все для мене", - говорить Чжан.

Якщо ж їй буде призначено піти з життя раніше, вона вже домовилася з 40-річним племінником, що він подбає про двоюрідних брата і сестру.

 

Джерело:
До списку новин