загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Працюючим пенсіонерам збережуть всі соцвиплати - Мінсоцполітики

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Права працюючих пенсіонерів не будуть обмежувати.

Соціальні виплати працюючим пенсіонерам скасовувати не будуть. Про це заявили в Міністерстві соціальної політики України.

Як зазначають у відомстві, працюючим пенсіонерам для збереження виплат немає потреби обирати між пенсією і зарплатою.

"Міністерство соціальної політики України офіційно повідомляє, що зазначена інформація не відповідає дійсності. Проведена пенсійна реформа не передбачає необхідності вибору між пенсією і зарплатою для працюючих пенсіонерів. Навпаки, саме для того, щоб припинити дискримінацію працюючих пенсіонерів, і була проведена пенсійна реформа", - зазначили у відомстві.

Також у міністерстві додали, що ні уряд, ні відомство не має наміру обмежувати права пенсіонерів, які працюють. У той же час введена з першого жовтня 2017 року норму про 15-відсоткове зменшення пенсійних виплат працюючим пенсіонерам скасована.

Раніше повідомлялося, що Кабмін планує переглянути пенсії тим українцям, які на момент виходу на пенсію мають більше 35 років стажу, але невеликі виплати.

Андрій Товстиженко

 

До списку новин