загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українці зможуть дізнатися розмір субсидії в інтернеті

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство соціальної політики України відкрило доступ українцям до Єдиного державного реєстру одержувачів житлових субсидій.

В Україні розпочав роботу Державний реєстр субсидіантів. "Єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій створений урядом вперше в історії української незалежності", - повідомили чиновники.

Реєстр дозволяє ефективно контролювати кожну гривню, виділену з державного бюджету на допомогу населенню в оплаті комунальних послуг, підвищити адресність допомоги та покращити ефективність програми житлових субсидій.

"Цей реєстр створювали впродовж півроку і тестували кілька місяців", - сказав міністр соціальної політики Андрій Рева під час засідання уряду в середу.

За його словами, з 1 липня реєстр доступний для всіх громадян України, де, беручи до уваги закон про захист персональних даних, відображається інформація.

А.Рева зазначив, що реєстр спростить безліч процедур пов'язаних із системою субсидій.

За словами міністра, більше половини громадян, які мають право на субсидії, вже звернулися за їх отриманням.

"Стратегічно ми йдемо до монетизації. Ми її розглядаємо як поетапний процес протягом 2019 року", - додав А.Рева.

Як повідомлялося, в середині березня Кабінет Міністрів України схвалив створення Єдиного держреєстру одержувачів житлових субсидій.

 

Джерело:
До списку новин