загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

“Треба якісно підготуватися до монетизації субсидій і захистити людей”, – Володимир Гройсман

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Глава уряду закликав Мінсоцполітики якомога ефективніше запроваджувати монетизацію субсидій і допомагати усім родинам, які потребують таких пільг.

Нагальними завданнями Міністерства соцполітики є ефективний соціальний захист населення й ретельна підготовка до процесу монетизації субсидій. У цьому переконаний прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, про що він заявив під час засідання уряду.

Про це інформують у прес-службі Кабміну.

“Потрібно захистити людей і ретельно підготуватися до процесу монетизації субсидій, коли ми запровадимо допомогу живими коштами”, – сказав прем’єр-міністр.

Також він нагадав, що  сьогодні триває процес перепризначення субсидій на наступний опалювальний сезон. “У процесі перепризначення звертаюся до кожного робітника, будь ласка, ввічливо, з повагою надайте належну підтримку родинам, які цього потребують, – додав Володимир Гройсман. – Допоможіть кожному. Це не просто моя настанова, а прохання. Розраховую на те, що ваші серця будуть чуйними”.

Голові Мінсоцполітики Андрію Реві очільник уряду рекомендував звернути окрему увагу на якість надання послуг, щоби жодна людина не відчувала себе обділеною.

Нагадаємо, у Міністерстві соцполітики рекомендують вже зараз подавати заяви на субсидії. Для цього потрібно подати заяву та декларацію про доходи, в якій вказати види доходів, а не їхні розміри. 

“Людині потрібно внести до переліку, які саме види доходів – пенсію, зарплату, соціальну допомогу, стипендію – отримує він і члени його сім’ї, а також організацію, де виплачують ці кошти – Пенсійний фонд, назва вузу або підприємства”, – наголосили в міністерстві.

Розмір виплат соцслужби беруть із баз даних – як власної, якщо це стосується соціальних виплат, так і фіскальної служби, Пенсійного фонду, вишів, училищ тощо.

 

Джерело:
До списку новин