загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Працівники зможуть вимагати у роботодавців підтвердження офіційного працевлаштування

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У працівників може з'явитися додатковий спосіб контролю за офіційним оформленням їх трудових відносин.

Мінсоцполітики пропонує надати працівникам право контролю та на отримання підтвердження виконання роботодавцем обов‘язку щодо укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням та надсилання повідомлення ДФС про прийняття на роботу.

Відповідною нормою пропонують доповнити ст. 24 КЗпП. Йдеться про розроблений міністерством законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України. Ним зокрема, викладуть в новій редакції Закон України "Про зайнятість населення". Документ у разі ухвалення запрацює із 01.07.2019.

Інформація про реєстрацію трудових відносин та облік застрахованих осіб у системі загальнообов'язкового державного соцстрахування та їх ідентифікацію, накопичення, зберігання та автоматизовану обробку інформації про сплату платниками ЄСВ та про набуття застрахованими особами права на отримання страхових виплат буде міститься у реєстрі застрахованих осіб Держреєстру загальнообов'язкового державного соцстрахування.

Крім вищезазначеного, цим законопроектом також пропонується:

  •  - Кодекс законів про працю доповнити новими статтями 7-1 «Особливості зайнятості домашніх працівників» та 7-2 «Особливості регулювання дистанційної роботи». 
  •  - збільшити розмір допомоги з безробіття та розраховувати цю допомогу по-новому. 

 

Джерело:
До списку новин