загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нова схема шахраїв перетворює українців на бомжів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Деталі заплутаного і несправедливого злочину.

Нахабство і жорстокість крадіжок в Україні може вражати.

Нещодавно у літньої жительки Києва Клавдії Дунаєвської шляхом підробки документів незаконно відібрали квартиру, яку потім перепродали. Про це стало відомо завдяки повідомленню в Facebook від народного депутата від БПП Олександра Грановського.

Ситуація стала публічною після того, як до нардепа за допомогою звернувся онук Клавдії Дунаєвської - Анзорі Джикія. У його бабусі шахраї незаконно відібрали квартиру і продали її іншій людині.

Депутат описав саму ситуацію:

"Проживала Клавдія Сергіївна на бульварі Лесі Українки разом зі своїм племінником Русланом Дунаєвським ... Життя так розпорядилося, що Руслан наразі перебуває на обліку в психіатричному диспансері, де проходить курс лікування від шизофренії. Ще не так давно у бабусі була і інша квартира, де вона раніше проживала, а останнім часом відкладала гроші на ремонт. Квартира не можна сказати, що дуже велика, всього-то 36 кв. м, але своя".

Далі нардеп розповідає, що 27 листопада 2017 року якийсь чоловік подзвонив у двері квартири на бул. Лесі Українки, і Клавдія Сергіївна, нічого не підозрюючи, вийшла на майданчик. Хлопець повалив жінку похилого віку на підлогу і почав її бити. Коли повернулися родичі, то відразу написали заяву в поліцію.

За словами Грановського: "Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, долю якого ви, напевно, можете уявити".

Згодом про інцидент Клавдія Дунаєвська і родичі стали забувати, прийнявши те, що сталося за випадковість. "4 грудня 2017 року бабуся в супроводі племінника поверталися з магазину, коли до них підійшли невідомі хлопці спортивної статури, знову повалили жінку на землю і сильно побили. Цього разу травми виявилися куди більш небезпечними: гіпс, ходити фактично бабуся вже не могла. Жахливо ще й те, що все це сталося в самому серці столиці - на вулиці Арсенальній", - розповідає нардеп.

За його словами, родичі знову написали заяву в поліцію, але правоохоронці Печерського району столиці вирішили, що підстав для внесення даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань немає. Грановський просить главу МВС України Арсена Авакова, начальника поліції Києва Андрія Крищенка і його першого заступника В'ячеслава Аброськіна перевірити дії слідчого. "Клавдія Сергіївна звернула увагу на ту обставину, що тривалий час по пошті не приходять платіжки на оплату комунальних послуг за адресою, де вона прописана, а точніше, за квартиру, яка розташована на вулиці Лариси Руденко, будинок 8.

Справа в тому, що поштовий ящик перевіряв племінник, а в квартиру вже давно не піднімався. Коли бабусі стало легше, вона сама відправилася додому і на свій подив виявила, що двері вже встановлена ​​інша, природно, ключ до замка не підходить, сусіди давно встигли познайомитися з новим власником квартири, а в ЖЕКу будь-яку інформацію відмовилися надавати на тій підставі, що власник законно змінився і більш Клавдія Сергіївна ніякого відношення до майна не має ", - зазначає народний депутат. Клавдія Дунаєвська пише заяву в поліцію, а слідчий Дарницького відділу "не проводить жодної слідчої дії за станом на сьогодні, зареєструвавши заяву 24 квітня 2018 року".

За словами Грановського:

"Виявилося, що якась літня жінка, яка дуже схожа, треба сказати, на справжню Клавдію Сергіївну, вже раніше зверталася в Дарницьку поліцію із заявою про крадіжку всіх оригіналів документів і в своїй заяві попросила будь-які інші з'явилися довідки, виписки і інші папери вважати недійсними. На підтвердження своїх слів фейкова Клавдія Сергіївна залишила копію паспорта, звичайно ж, підробленого. Якщо придивитися до двох документів, то побачите, що в підробленому паспорті шахраї допустили помилку в номері - замість цифри 8 в кінці надрукували 6".

Нотаріус Роман Олегович Падалка, який проводив операцію купівлі-продажу, заявив, що до нього на оформлення приходила справжня Дунаєвська. Проте народний депутат Олександр Грановський допускає, що нотаріус може бути співучасником шахраїв і пообіцяв в стислі терміни повернути киянці її квартиру.

 

Джерело:
До списку новин