загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як лікувати цукровий діабет за допомогою китайської народної медицини: цінні поради!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як можна позбутися цукрового діабету, використовуючи рекомендації традиційної китайської медицини, розповідає лікар-терапевт із Запоріжжя, фахівець з китайської медицини Діана Ченцова, яка дізналася про це, навчаючись в Китаї методам традиційної китайської медицини.

Будь-яке зaxворювання формується при порушенні структури організму людини, яка має трирівневу систему:

 - рівень свідомості (Шень),

 - рівень енергії (Ци)

 - рівень фізичного тіла (Цзінь).

Розвиток зaxворювання спочатку виникає при неспокої свідомості. Це призводить до порушення ходу енергії. Знеструмлений організм не може виконувати свої функції.

Можна пити таблетки, правильно харчуватися, але це не буде працювати на усунення хвopоби з достатньою ефективністю.

Починати відновлення організму потрібно з першого рівня – відновлення рівноваги свідомості, переконує китайська медицина.

Два типи діабету

Підшлункова залоза забезпечує наш організм кількома гормонами, в тому числі і інсуліном. Це транспортний білок, який, як «візок», збирає глюкозу (цукор) з плазми крові і везе її до клітин, тобто, сприяє засвоєнню організмом глюкози.

Глюкоза є головним «паливом», тобто головним джерелом енергії для організму. Недостатнє надходження глюкози до працюючих клітин нашого тіла призводить до їх виснаження, порушення діяльності серця, печінки, нирок, нервової та імунної системи, опорно-рухового апарату, органів зору і слуху тощо

При діабеті порушується засвоєння глюкози, що призводить з одного боку до «голодування» клітин, а з іншого – до «закислення» крові, в плазмі якій міститься велика кількість молекул незасвоєної глюкози.

Як ми знаємо, існує два типи цукрового діабету.

Перший тип – інсулінозалежний – переважно пов’язаний з порушенням роботи підшлункової залози (інсуліну виробляється мало і не тієї якості).

Найчастіше цей тип діабету вpaжає молодих людей, дітей і навіть немовлят.

При другому типі діабету – инсулінонезалежному – може вироблятися достатня кількість інсуліну, але порушена передача глюкози клітинами тіла, внаслідок чого підвищується вміст глюкози в кpoві.

Найчастіше діабет другого типу вражає людей зрілого віку, хоча останнім часом це захворювання виявляється і у 40-річних і навіть у 20-річних.

Від цукрового діабету не застрахована жодна людина, особливо при наявності несприятливої спадковості.

Але, змінивши спосіб життя, в тому числі спосіб харчування, руховий режим, спосіб сприйняття дійсності і зовнішніх обставин, людина може уникнути цієї хвороби.

Як пов’язані стрес і діабет

Уявімо собі людину, у якої поки-що все в порядку в організмі, але вона веде такий спосіб життя, при якому виникає потреба в більшій кількості енергії, тобто підвищується енергетичний запит.

Найчастіше це відбувається, коли людина перебуває в стані хронічного стресу або переживає часті гострі стресові реакції.

Наприклад, піддає свій організм постійному перенапруженню, втомлюється, сьогодні з’ясовує стосунки з начальником, завтра – з членами своєї сім’ї, сусідами, друзями або колегами, неадекватно харчується, нераціонально рухається.

Відбувається перевитрата енергії. А в результаті енергетичного голоду – порушення толерантності (переносимості) до глюкози.

В результаті може виникнути ситуація (функціональна глікемія), коли рівень вмісту глюкози в крові перевищує норму, а інсулін хоча і справляється зі своїм завданням, але повільніше, ніж зазвичай.

Згодом порушена рівновага може самостійно відновитися, але може і перейти в розвиток хвороби – цукровий діабет 2-го типу.

Про це говорять і багато фахівців європейської медицини, називаючи цукровий діабет психосоматичних захворюванням.

Вплив занепокоєння свідомості на організм людини може статися і до його народження в результаті пошкодження спадкової енергії, або, як її іноді називають, батьківської енергії Ци.

У європейській медицині це прийнято називати спадковістю.

Порожнеча спадкової енергії може розвиватися, якщо майбутні батьки неефективно розпоряджаються власною енергією, витрачаючи її на переживання, стрес і тим самим спустошуючи її запаси у власному організмі, що неодмінно позначиться на рівні енергетики майбутньої дитини.

Створіть прогаму ЛЮБОВІ ДО СЕБЕ

Занепокоєння свідомості, що провокує розвиток цукрового діабету, за версією традиційної китайської медицини, має свої особливості.

Найчастіше це виражається у вигляді почуття тривожності і страху. Причому, страх порушує або гальмує енергію нирок і сечостатевої системи, а тривожність – енергію підшлункової залози і шлунка.

Ці емоції, як стверджують наші психологи, в результаті можуть сформувати стан заниженої самооцінки, що межує з самознищенням , розвитком комплексу жepтвu характерного для багатьох хворих на цукровий діабет.

Самооцінка людини формується з раннього дитинства.

Я спостерігала, як в Китаї дітей до 5 років називають «маленькими імператорами».

І до дитини дійсно звертаються, як до імператора, схвалюючи її корисні вчинки і не використовуючи агресії, якщо вона веде себе неправильно.

І, що цікаво, зазвичай діти не пустують і не вередують.

У нас же іноді можна почути роздратовані вигуки: «Не ходи, не сиди, не стій». І це в тому числі може стати причиною появи заниженої самооцінки. Найчастіше ми її підтримуємо протягом всього свого життя.

Тому, скільки б енергії в організм ми б не посилали, які б чудові продукти не їли, як би не заповнювали енергії, перше, що потрібно зробити, – позбутися занепокоєння (тривоги).

Зробити це можна за допомогою різних афірмації (позитивних Думок-установок), молитви, медитацій і інших методик, тобто, нам необхідно виробити для себе «прогаму любові до себе».

Щоденна вправа: промовляти фрази: «Я хороша (ий), красива (ий), розумна, я себе люблю, я собі подобаюся».

Робіть це, навіть якщо не вірите у власні слова, звернені до себе з виразом любові.

Ваша свідомість на глибинному рівні все одно буде сприймати їх зміст і реагувати відповідно.

Не потрібно порівнювати себе з іншими, порівнюйте себе з собою і знаходите навіть найнезначніші зміни на краще.

Якщо не досягли, чого хотіли, говорите собі: «У мене все попереду, у мене є шанс спробувати знову».

Якщо досягли: «Я – молодець, я зуміла, незважаючи ні на що».

Так ми зможемо домогтися спокою енергії Шень і привчимо наш організм за ці 20 днів виробляти і засвоювати енергію.

 

Джерело:
До списку новин