загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пиріг "Осіннє танго"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дуже смачний яблучний бісквіт з вершково-шоколадним суфле.

Інгредієнти:

Бісквіт:

4 яйця
3/4 склянки цукру
3/4 пшеничного борошна
1  вершковий пудинг
2 столові ложки олії

Яблука:

1 кг твердих яблук (вагі після очистки)
3 - 4 столові ложки цукру з ваніллю
2 лимонних желе
1 склянка води

Вершки з шоколадом:

1 1/2 склянки збитих вершків 30%
1 лимоне желе
1 склянка води
50 г темного шоколаду.

Приготування

Усі інгредієнти для бісквіта повинні бути кімнатної температури.

Відокремте білки від яєчних жовтків і збийте їх у жорстку піну. Встановіть змішувач на найвищу швидкість і додайте цукор порціями. Зменште швидкість і додайте по-одному жовтки та олію. В кінці, просійте борошно  з пудингом і обережно перемішайте шпателем масу. Налийте тісто у форму 23 х 33 см. Її не слід змащувати, на дно покласти пекарський папір. Випікати при 160 * С  30 хвилин. Після цього вийміть бісквіт із духовки та опустіть форму з висоти 50 см. Остудіть, розріжте на 2 коржі. Найкраще різати на наступний день. Добре просочіть чаєм з лимоном.

Почистіть яблука, наріжте кубиками. Покладіть в каструлю ванільним цукром, тушкуйте на слабкому вогні, поки яблука не стануть м'якими і починають розпадатися. Додайте воду і, коли яблучна маса зкипить, додайте сухе желе. Зніміть з вогню та перемішайте, поки не розчиняється желе. Охолодіть і викладіть на перший бісквіт. Накрийте другим і поставте під гніт у холодильник.

Розведіть желе у склянці гарячої води. Потріть шоколад на середній терці. Збийте холодні вершки, додаючи охолоджене желе в кінці. Додайте тертий шоколад і перемішайте. Покладіть мус на бісквіт і вирівняйте. Охолодіть.

Смачного!

 

Джерело:
До списку новин