загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Волонтери Дніпра збирають продуктові набори для самотніх пенсіонерів міста

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Дніпрі запустили благодійний проект Starenki, мета якого зібрати та доправити самотнім пенсіонерам продуктовий набір. Про це повідомляє кореспондент Дніпрограда зі слів координаторів проекту.

«Навесні 2016 року київський благодійний фонд запустив проект для пенсіонерів Starenki. У Дніпрі ініціатива почала впроваджуватися лише цього року за допомогою волонтерів. Наразі немає проектів, окрім небагатьох фондів, які покликані допомогти людям похилого віку. Тож ми намагаємось втілити благодійну справу у місті», - пояснила координатор проекту у Дніпрі Валерія Брежнєва.

Координатори розповіли, що уклали контракт з Територіальним центром соціального обслуговування. Саме з центру волонтери отримують списки тих пенсіонерів, яким потрібна допомога. Йдеться про самотніх людей похилого віку, які мають мінімальний дохід (близько тисячі гривень). Після цього організатори збирають продуктові пакети та разом з волонтерами доставляють за місцем проживання пенсіонерів.

Прикметно, що вміст продуктових наборів може змінюватись залежно від сезону, але основні продукти наступні: упаковка макаронів, пачка чаю, пляшка соняшникової олії, упаковка гречки, плитка шоколаду, печиво, баночка меду. Також до набору додають мило, засіб для миття посуду або пральний порошок.

«Для здійснення допомоги ми приймаємо пожертвування, які надходять на банківський рахунок фонду Starenki. На сьогодні ми доставили продуктові пакети 60 пенсіонерам. Однак досі є проблема – недостатня кількість помічників. Ми завжди потребуємо волонтера з машиною для транспортування продуктів, а також піших волонтерів», - зазначила Валерія Брежнєва.

Волонтер та співорганізатор проекту у Дніпрі Анна Цирульник додала, що мета проекту – допомогти пенсіонерам та долучити до цієї справи якомога більше молодих людей.

Координатори підкреслили, що не належать до жодних політичних чи релігійних організацій. 

Людмила СТУПАК

 

Джерело:
До списку новин