загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені виявили напрочуд ефективний засіб проти старіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Переливання крові молодих донорів людям похилого віку запобігає розвитку старечих хвороб. Якщо така послуга стане доступною, коштуватиме вона близько 8 тисяч доларів.

Кров із молодого організму є ефективною проти раку, деменції й серцевих захворювань. З'ясувати це вдалося вченим з Університетського коледжу Лондона, які провели дослідження на мишах і на людях. Пише відоме британське видання Dailymail.

У дослідженні на людях участь взяло 70 добровольців старше 35 років.

Їм вливали кров волонтерів віком від 16 до 25. Подальше обстеження учасників показало, що після переливання рівень холестерину в них зменшився. Те ж саме сталося й із кількістю в їхній крові так званих маркерів раку й метастаз. Окрім того, у 5 разів знизився в них і рівень білків, які чинять токсичну дію на мозок. Такі є у хворих на слабоумство.

У добровольців із синдромом Альцгеймера після переливання "молодої" крові спостерегли значні покращення. Сталося це всього після однієї процедури. Причому в одного піддослідного була лише початкова стадія, в іншого — активно прогресуюча.

Переливання крові молодих мишей старим теж попереджало розвиток в останніх захворювань, характерних для похилого віку. Після таких процедур у піддослідних зникали вікові зміни: пам'ять покращувалася, зберігалася концентрація уваги. У молодих мишей, яким вливали кров старих, ефект був прямо протилежним.

 

Джерело:
До списку новин