загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тарифи на газ для населення можуть зрости на 25% - Рева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Про значне скорочення кількості субсидіантів найближчим часом говорити також не доводиться.

Згідно з прогнозами Національного банку України, тарифи на газ для населення у тому разі, якщо їх все-таки підвищать, зростуть на 25%, 26 вересня заявив журналістам міністр соціальної політики України Андрій Рева.

"Я не знаю середньої суми за субсидіями, тому що я не знаю, якою буде ціна на газ. Будуть зроблені перерахунки всіх складових тарифів: гарячої води, опалення. Ті цифри, які ми заклали, виходять з прогнозу НБУ. А він передбачає зростання тарифів на 25%", – зазначив міністр.

Також Рева зазначив, що про значне скорочення кількості субсидіантів найближчим часом говорити не доводиться.

"Питання у площині підвищення на 50% не обговорювалося. Не думаю, що воно з'явиться, враховуючи необхідність коригувати бюджет", – додав він.

Нагадаємо, в МВФ назвали конструктивними консультації з владою України щодо подальшого співробітництва. У той же час, про конкретниі результати роботи місії Фонду, в МВФ не повідомили. У підсумку місія МВФ поїхала з Києва, не підписавши Меморандум про співпрацю.

Підвищення ціни на газ на 23,5% обговорювалося під час переговорів з МВФ, коли сторони домовилися відкрити нову програму кредитування для України. Подорожчання "блакитного палива" необхідне для того, щоб зрівняти ціни на газ для населення і промисловості в Україні.

Програма EFF працює в Україні з 2015 року і передбачає фінансову допомогу Україні протягом чотирьох років у розмірі 17,5 млрд доларів. Країна, в свою чергу, повинна провести ряд серйозних реформ, зокрема, створити Антикорупційний суд.

Відсутність фінансової підтримки МВФ ускладнить рефінансування понад $ 20 млрд суверенного і гарантованого державою боргу з термінами погашення у 2018-2020 роках А виліт з програми Фонду закриє доступ України на зовнішні ринки запозичень, не дозволивши знайти там відсутні кошти.

 

До списку новин