загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін ухвалив рішення почати опалювальний сезон 15 жовтня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет міністрів України на засіданні 3 жовтня ухвалив рішення про початок опалювального сезону 15 жовтня.

Сьогодні уряд прийняв рішення зобов’язати НАК «Нафтогаз України» та розподільчі компанії укласти всі договори зі споживачами і забезпечити старт опалювального сезону не пізніше 15 жовтня. Однак з огляду на температурні показники, місцева влада може сама вирішувати, коли час вмикати опалення.

Під час засідання прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що динаміка підготовки населених пунктів до опалювального сезону позитивна.

«Залишилося трохи більше 10 днів, аби розпочати опалювальний сезон вчасно. Фінансові ресурси, які були направлені на підготовку, дають можливість якісно підготуватися, аби люди не відчули жодного дискомфорту. І на місцевому рівні має бути високий рівень відповідальності», –  наголосив голова уряду.

Гройсман доручив віце-прем’єр-міністру Генадію Зубку провести 4 жовтня всеукраїнську селекторну нараду щодо перевірки стану підготовки до холодів.

“Якщо десь ще є проблеми, то негайно втрутитись і вирішити їх. І далі будемо робити висновки про ефективність роботи на місцях”, – написав Гройсман.

 

Джерело:
До списку новин