загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

За що ми платимо: Перелік обов’язкових житлово-комунальних послуг

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Двадцять сьомого липня Кабінет міністрів України затвердив документ із назвою «обов’язковий перелік робіт (послуг)», витрати на які внесені до переліку витрат на утримання будинків.

Про обов’язкові комунальні послуги йшлося в сюжеті проекту «Злий дім» на телеканалі ZIK.

Згідно з наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, затверджений ним у липні перелік послуг на утримання багатоквартирного будинку і прибудинкової території має такий вигляд: регулярне технічне обслуговування та поточний ремонт усіх систем водопостачання, водовідведення, теплопостачання та каналізація.

Обов’язковими житлово-комунальними послугами також є контроль справності електро- та газової мереж. І, у випадку необхідності, їхній ремонт.

За те, щоб у вашому будинку працював ліфт, ви теж заплатили наперед. Як і за чисті вентиляційні канали та системи протипожежної автоматики і димовиділення, якщо вони є.

Також у щомісячну платіжку закладено і поточний ремонт фасадів, спортивних, дитячих та інших майданчиків.

Обов’язковим є прибирання прибудинкової території та під’їзду – ви за це також заплатили. Якщо взимку біля будинку не прибирають сніг або не посипають сумішшю кригу, можна законно цього вимагати.

Ба більше, якщо у будинку завелися гризуни або з підвалу летять комарі, лізуть блохи, таргани та інші докучливі комахи, їх мають знищити.

Також загальним коштом мають купувати лампочки в під’їзди, елементи живлення ліфтів та інші речі, які забезпечують функціонування спільного майна багатоквартирного будинку.

 

Джерело:
До списку новин