загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У 2019 році близько півмільйона домогосподарств втратять право на субсидії, - Денисенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд виділив три основних категорії тих, хто позбудеться права на субсидії.

Близько півмільйона одержувачів субсидій втратять їх. Про це заявив представник Кабінету міністрів у Верховній раді Вадим Денисенко.

"Основні питання по тому, хто не буде отримувати субсидії – це три категорії на сьогоднішній момент. Перше, запрацював реєстр субсидіантів. Лише по Київській області знайдено більше, ніж 20 тис. двійників, людей, які одночасно отримували субсидію. Другий момент, це люди, які мають будинки більше 200 кв. м і квартири більше 120 кв. м – є питання по цих людях, чи потрібно давати субсидію на настільки великі будинки. І третій момент, це люди, які офіційно числяться безробітними – їм пропонується йти на біржу праці. Але людина, судячи з усього, отримує зарплату в конверті і не хоче оформлюватися на біржу праці – тоді вона втрачає право на субсидію. Це три головні категорії людей, які втратять право на субсидії у цьому році. Ніякої третини не буде. Чи буде зменшення на 10-15% субсидіантів? Так, очевидно воно буде. За прогнозами уряду, приблизно 5,5 млн млн домогосподарств в цей опалювальний сезон отримуватимуть субсидії. Минулого року близько 6 млн було. Півмільйона домогосподарств приблизно втратять свої субсидії", - пояснив він.

Також Денисенко зазначив, що наявність переказів від працюючих за кордоном родичів також будуть впливати на отримання субсидії.

Як раніше повідомлялося, в уряді не знають, яка частина з 2,5 млн домогосподарств, які отримували субсидії раніше, виявить бажання їх відновити.

 

Джерело:
До списку новин