загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійна реформа: українцям запропонували "наживатися" на смерті одного з подружжя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українці з хвилюванням спостерігають за соціальними змінами, які відбуваються в нашій країні.

Нещодавно в мережі з'явилася новина про те, що в Мінсоцполітики анонсували нову поправку. Згідно з документом, якщо один з подружжя, який отримував вищу пенсію, помер, то другий може перейти на його пенсію. 

Насправді - це стара норма.

Перехід на пенсію померлого чоловіка або дружини може зробити будь-який пенсіонер України, якщо покійний отримував вищу пенсію.

Як зробити подібне - підкажуть в Пенсійному Фонді України.

Перехід буде доступний для людей пенсійного віку в тому випадку, якщо дохід загиблого чоловіка або дружини був більш високим. Це можна буде зробити в будь-якому відділенні Пенсійного фонду.

Представники Пенсійного Фонду також нагадують про те, що Україна не відмовляється від спеціальних пенсій. Такі виплати будуть доступними для представників наукових і військових спеціальностей. 

Процедура полягає в тому, що пенсію нараховуватимуть по звичайній формулі, тобто за законом про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування.

Таким чином, якщо трудова пенсія буде вище, то людина має право відмовитися від спеціальної пенсії і перейти на пенсію за віком.

 

Джерело:
До списку новин