загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонерам пояснять про переваги та недоліки укладання заповітів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

11 жовтня 2018 року в 11:00 у Центральній районній бібліотеці імені Ф. М. Достоєвського (м. Київ, вул. Освіти, 14-а) відбудеться правоосвітній семінар з теми: «Спадкування за заповітом: особливості складання та оформлення».

До участі в заході запрошуються кияни, які досягли пенсійного віку та цікавляться питаннями практичних аспектів реалізації власних конституційних прав та законних інтересів.

На згаданому семінарі пенсіонери зможуть дізнатися про право заповідача на призначення спадкоємців, на обов'язкову частку у спадщині, особливостей спадкування частини спадщини, що не охоплена заповітом, вимоги до форми заповіту, права заповідача на скасування та зміну заповіту.

Участь у семінарі є безкоштовною.

Довідки за телефонами: (044) 593 97 60, (044) 243 74 84.

Нагадаємо Четвертий київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Центральною районною бібліотекою імені Ф.М. Достоєвського, Академією адвокатури України, Rotaract Club Kyiv Multinational та Компанією адвокатів «Юлія Негребецька та Олександра Ковальова» започаткували Правничий хаб для людей похилого віку – майданчика правоосвіти, де проходять безкоштовні правничі тренінги для підвищення правової спроможності киян, які досягли поважного віку.

 

До списку новин