загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Миротворців ООН на Донбасі не буде: чому так?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Миротворча місія ООН навряд чи коли-небудь з’явиться в зоні бойових дій на Донбасі. Так вважають американські дипломати і українські журналісти.

МОВЧАННЯ КРЕМЛЯ. У Вашингтоні вважають російське мовчання у відповідь на всі пропозиції щодо миротворців спробою зберегти існуючий стан речей на Донбасі. Про це розповів спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер в інтерв’ю українським ЗМІ. Дипломат нагадав, що Кремль піддав критиці всі запропоновані варіанти з розміщення в ОРДЛО миротворчої місії ООН, не запропонувавши нічого натомість.

ТАК ЗРУЧНІШЕ. Волкер вважає, що Кремлю вигідно існування невизнаних ЛНР і ДНР. Це дозволяє РФ безперешкодно розміщувати на українській території власні війська і озброєння. І, навпаки, присутність міжнародних миротворців абсолютно не входить у плани Москви.

ВСЕ БУДЕ РОСІЯ? Український журналіст Віталій Портников упевнений, що іноземних миротворців на Донбасі не буде.

Віталій ПОРТНИКОВ, журналіст:

Окуповані Росією регіони у найближчому майбутньому будуть нагадувати інші частини РФ. Лінія зіткнення стане звичним кордоном між РФ і Україною. Там не буде миротворців, «Мінськ» виконуватися не буде.

ЧЕКАЮТЬ ВИБОРІВ? Курт Волкер вказує на те, що в Москві чекають результатів майбутніх виборів в Україні.

Курт ВОЛКЕР, спецпредставник Держдепартаменту США з питань України:

Росія займе вичікувальну позицію, щоб побачити, чим закінчаться вибори в Україні. Тобто вони зараз там вирішили взагалі нічого поки що не робити.

СТРІЛЯТИ ЧИ НІ? З тим, що майбутнє Донбасу залежить від майбутніх українських виборів, згоден і Віталій Портников. На думку журналіста, стріляти на території невизнаних республік припинять тільки в тому випадку, якщо до влади в Україні прийдуть «колабораціоністи і ті, хто домовиться з росіянами на їх умовах».

Окупанти, зазначає журналіст, не стануть вкладати в окуповані території кошти або розвивати ці регіони. Швидше, їх використовуватимуть  для впливу на решту України.

 

Джерело:
До списку новин