загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Порошенко доручить уряду закласти в бюджеті компенсацію пенсіонерам із низьким доходом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Йдеться про пенсіонерів із доходом нижче прожиткового мінімуму.

У Державному бюджеті на 2019 рік потрібно передбачити компенсації для пенсіонерів, котрі отримують соціальні виплати та мають дохід нижче прожиткового мінімуму. Про це повідомив президент України Петро Порошенко, передає прес-служба глави держави.

Зокрема, під час поїздки до Львівської області у вівторок 16 жовтня, до Порошенка звернувся голова Бартатівської сільради, якого непокоїть підвищення тарифів на тлі низьких пенсій.

Президент наголосив, що підвищення тарифів ще не відбулося. Також додав, що для малозахищених верств населення існує механізм субсидій.

"Я твердо переконаний, що нам потрібно зараз дати відповідне доручення уряду  при плануванні бюджету, щоб ті, хто отримують пенсії менше прожиткового мінімуму, їм було компенсовано з бюджету", - сказав президент.

Нагадаємо, 12 жовтня Конституційний суд України визнав неконституційним надання Міністерству фінансів України права отримувати інформацію, що містить персональні дані. Відповідно до рішення суду, тепер міністерство має запитати дозволу, перед тим, як отримувати дані щодо пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат.

У Мінфіні зазначили, що рішення КСУ не впливає на процес верифікації і міністерство жодним чином не втручається в особисте і сімейне життя громадян.

 

Джерело:
До списку новин