загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні відновлять програму «теплі кредити»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Український уряд планує відновити фінансування держпрограми «теплі кредити». Так, на 2019 рік Кабмін заклав на енергоефективність у рамках програми 400 млн грн.

Загалом на фінансування Фонду енергоефективності у проекті бюджету на наступний рік передбачено 1,6 млрд грн, повідомляють на урядовому порталі. Зазначається, що за 4 роки учасниками програми «теплих кредитів» стали понад 500 тисяч сімей. Вони економлять близько 230 млн кубометрів газу щорічно. У той же час, витрати з бюджету сягнули близько 2,3 млрд грн.

У цьому році на програму передбачили також 400 млн грн, і цим скористалися понад 115 тисяч сімей.

Нагадаємо, в кінці серпня влада призупинила фінансування «теплих» кредитів. Їх відшкодування коштувало державі сотні мільйонів. Варто підкреслити, що «теплі кредити» має намір перевірити Рахункова палата на предмет ефективності.

 

Джерело:
До списку новин