загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт "Яблучне пюре" (Apfelmusstorte)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Торт виходить дуже пишний і м'який, практично тане в роті!

Складники:

4 яйця
200 г цукру
200 г маргарину
1 упаковка розпушувача
100 г крохмалю
100 г борошна
 
Крем:
2 б. вершків (400 г)
4 ст.л. цукру
1 пакет ванільного цукру
2 пакетика закріплювача для вершків
350 г яблучного пюре.

Приготування

Яйця збиваємо з цукром, додаємо м'який маргарин, все добре збиваємо до пишної маси. Борошно, крохмаль, розпушувач змішуємо, просіваємо в яєчну масу і ще раз добре збиваємо. Тісто готове.

Має вийти 5 коржів. Так як тісто дуже м'яке і рідкуватий, то викладаємо його на Пекарській папір ложкою (на кожен корж приблизно 4 ст.л.) і розмазує до потрібного діаметру. Я зазвичай креслю коло на папері  і за цією формою мажу тісто. Виходять рівненькі коржі.

Кожен корж відправляємо в духовку і печемо до хорошого рум'яного кольору. Виймаємо з духовки і даємо охолонути прямо на папері, тому що вона краще відділяється від охололого коржа. Таким чином випікаємо всі коржі. Я робила коржі трішки більше потрібного діаметру, потім обрізала за величиною кришки від каструлі і обрізки використовувала для обсипання боків.
 
Збила вершки з цукром і закріплювачем до дуже міцних піків і ложкою вмішати мус. Добре перемішала. Перекласти торт кремом. Обрізки від коржів подрібнити в крихту. Можна їх ще підсушити в духовці для більш насиченого кольору і обсипати довільно боки торта. Зверху прикрасила дольками яблук.

Дати настоятися кілька годин. 

Вуаля!

 

Джерело:
До списку новин