загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Подорожчання газу: експерти розповіли про всі плюси і мінуси газового лічильника

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"Київгаз" за рік встановив 22 тисячі газових лічильників.

Влада Києва рекомендує всім жителям міста встановити газові лічильники, щоб не переплачувати в майбутньому за спожитий газ. Лічильник можна встановити безкоштовно, залишилося тільки дочекатися своєї черги. 

Напередодні мер столиці Віталій Кличко пообіцяв розібратися, звідки в платіжках киян з'явилися додаткові платежі за газ. Уже сьогодні в КМДА повідомили: всі донарахування за газ тим, у кого відсутні лічильники, правильні. Влада уточнили, якщо люди не хочуть в подальшому так платити, не довіряють розрахункам або вважають їх несправедливими, вони можуть звернутися до "Київгазу" і безкоштовно встановити прилади обліку.

Поточного року "Київгаз" встановив 22 тисячі лічильників. А будинків, які стоять в черзі, понад 300. За планом прилади обліку в них повинні бути встановлені до 2021 року. Щоб не чекати черги, лічильник можна купити у того ж "Київгазу" або звернутися до інших підприємств, які мають дозвіл на установку приладу.

Не всі кияни хочуть встановлювати лічильники газу. Так, киянка Людмила повідомила, що живе одна, і подвійна оплата її не влаштовує, тому вона ставить лічильник за свої гроші. У свою чергу городянка Алла встановлювати газовий лічильник не поспішає. "Я самотня – мені воно не потрібно. Я вдома не буваю, в селі, туди-сюди. Воно мені не потрібно", – уточнила жінка.

В інтернеті за газовий лічильник просять від 800 до кількох тисяч гривень. Плюс оплата за роботу майстра. Разом з тим, на 1 людину "Київгаз" дає два куби на кожен місяць при відсутності гарячої води. Тому якщо протягом найближчих трьох років влітку не буде води, сім'я з трьох осіб додатково сплатить за газ понад 450 гривень. За умови, що нинішнє подорожчання газу буде останнім.

 

Джерело:
До списку новин