загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українці можуть оформити субсидію онлайн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українці можуть подати заявку на отримання субсидії від держави в онлайн-режимі.

Про це заявив прем'єр Володимир Гройсман на своїй сторінці у Facebook..

"Я розумію, що не всі українські родини можуть сплачувати комунальні платежі безболісно для сімейного бюджету. Тому ми спростили вимоги для отримання субсидій, щоб більше людей могли ними скористатись. Кожен, хто потребує допомоги, буде захищений. Щоб максимально швидко подати заявку на допомогу від держави, зробіть це онлайн", - написав Гройсман.

Він додав, що якщо людина не підпадає під критерії отримання субсидії, але потребує її, їй варто звернутися до місцевих органів соцзахисту. Там працюють спеціальні комісії, які розглянуть кожен випадок окремо.

Міністр соціальної політикиАндрій Рева повідомив, що Е-заяви на субсидії оформили близько 20 тисяч українців.  

"Існують різні можливості для того, щоби люди подавали документи на субсидію. Це може бути особистий прийом в Управлінні соціального захисту населення, це може бути подача електронної заяви та декларації через сайт Міністерства соціальної політики, і людина може направити заяву та декларацію поштою", – пояснив він, коментуючи черги за оформленням субсидій.

За його даними, на сьогодні вже подано близько 20 тисяч елеектронних заяв. "Але якщо там немає цифрового електронного підпису – потім у паперовій формі, під час відвідування державним соціальним інспектором вони можуть підписати, не відвідуючи Управління соціального захисту населення", - сказав він.

Міністр також додав, що сьогодні в 16 населених пунктах України здійснюється будівництво та створення спеціальних прозорих офісів, де будуть надавати допомогу з надання адмінпослуг, в тому числі з оформлення субсидій.

 

Джерело:
До списку новин