загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер відкрив у Луцьку унікальний музей краваток

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

78-річний чоловік колекціонує краватки вже 8 років.

У Луцьку відкрився унікальний музей краваток, в колекції якого близько 1,5 тисячі експонатів різних фасонів і кольорів.

Організував музей пенсіонер Олександр Бондар.

78-річний чоловік колекціонує краватки вже 8 років. За словами Олександра, краватки він носить мало не кожен день. Вони в будинку чоловіка і під стелею, і на стінах, ними навіть прикрашений холодильник.

Музей організували в Луцькому політехнічному університеті. Тому іноді колекцію Олександра поповнюють і студенти, і викладачі. Усі краватки можна чіпати руками. Найчастіше до музею приходять студенти-дизайнери. Вартість такої колекції становить кілька тисяч доларів, але Олександр продавати їх не збирається. Чоловік уже налагодив співпрацю з модельєрами: ті шиють сукні з його експонатів.

 

Джерело:
До списку новин