загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Укрпошта висунула жорсткий ультиматум щодо доставки пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Публічне акціонерне товариство "Укрпошта" має намір припинити доставку пенсій і закрити 5-7 тис. відділень у сільській місцевості до 1 січня 2019 року у разі непідвищення тарифів на доставку пенсій.

Про це в інтерв'ю газеті "Урядовий кур'єр" повідомив гендиректор "Укрпошти" Смілянський.

"Доставка пенсій - досить гостре питання, від якого залежить формат подальшої  роботи компанії. По суті, це питання, залишиться в Укрпошті 11,5 тис. Відділень або 4,3 тис. [...] Ми підготували антикризовий план, який запровадимо 1 листопада, якщо тариф не буде прийнято. Це означає, що Укрпошта змушена буде оптимізувати мережу в селах, вибудувану під доставку пенсій. З 1 січня 2019 року не доставлятимемо пенсії, закриємо 5-7 тисяч стаціонарних відділень, звільнимо частину адміністративного й виробничого персоналу", - пояснив Смілянський.

За його словами, ще в листопаді минулого року Укрпошта зверталася до Міністерства інфраструктури, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, а також Міністерства соціальної політики і Пенсійного фонду з проханням про перегляд тарифу. При цьому актуалізація пенсійного тарифу для "Укрпошти" не була передбачена навіть у проекті державного бюджету на 2019 рік.

"Відтоді нічого не змінилося: 17 наших звернень досі без відповіді. Тариф залишається незмінним з 2004 року, ми надаємо послугу за тарифами 14-річної давності. Актуалізацію пенсійного тарифу не закладено й у проект держбюджету на 2019-й. Пенсійний фонд не зробив цього навіть після зустрічі з Президентом Петром Порошенком, де було наголошено на необхідності збереження унікальної мережі Укрпошти. Тож більше звернень не буде", - заявив гендиректор компанії.

"Ми підготували антикризовий план, який впровадимо з 1 листопада, якщо (новий) тариф не буде затверджений. Це означає, що "Укрпошта" буде змушена оптимізувати мережу в селах, яку вибудувала на доставку пенсій. З 1 січня 2019 року не доставляємо пенсії, закриваємо 5-7 тис. відділень у сільській місцевості, звільняємо частина адміністративного і виробничого персоналу", - сказав він.

 

Джерело:
До списку новин