загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман порадив керівництву "Укрпошти" піти у відставку через ситуацію з пенсіями

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем'єр Володимир Гройсман радить керівництву ПАТ "Укрпошта" піти у відставку, якщо компанія припинить доставку пенсій.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

Також Гройсман сказав, що "Укрпошта" повинна працювати на українських громадян, а менеджмент компанії повинен вирішувати проблеми в роботі, а не брати в заручники українських громадян.

Так Гройсман прокоментував інформацію про можливість закриття декількох тисяч відділень "Укрпошти", що ускладнить доставку кореспонденції і пенсій.

"Це неприпустимо - не приносити пенсії пенсіонерам. Я цього не допущу", - запевнив Гройсман.

"Економити нехай починають з себе - своїх заробітних плат. Якщо менеджмент" Укрпошти "не розуміє важливості соціальної функції компанії, і це буде їх незмінна позиція, я б радив їм усім зібратися, написати заяви і перейти на іншу роботу", - сказав він.

Гройсман заявив, що звертатиметься до наглядової ради "Укрпошти" для оцінки ситуації.

"Будемо звертатися в цю наглядову раду як уряд, щоб вони дали свою оцінку. З одного боку. А з іншого, протверезили керівництво пошти - щоб таких заяв більше не звучало. Пошта буде доставляти пенсії, і це принципово важливо для людей", - сказав Гройсман.

За його словами, якщо компанії не вистачає коштів - можна подумати над розвитком тих напрямів діяльності, які перетворять "Укрпошту" на прибуткову компанію і дозволять платити співробітникам, перш за все пересічним листоношам, гідну зарплату.

 

Джерело:
До списку новин