загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ось чому діти люблять бабусь і дідусів більше, аніж вас

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ви коли-небудь замислювалися, чому ваші діти завжди радіють, коли збираються до бабусі? Або, чому вони плачуть, коли треба йти додому від дідуся?

За словами доктора Уайта Фішера, ліцензованого клінічного психолога з Денвера, є дві причини, за якими діти більше люблять компанію своїх дідусів і бабусь.

По-перше, тому що вони проводять більшу частину часу разом; і по-друге, тому що бабусі й дідусі краще розуміють, що хочуть і чого потребують діти.

«ДІТИ БІЛЬШЕ ПРИВ’ЯЗУЮТЬСЯ ДО ТИХ, З КИМ ВОНИ ПРОВОДЯТЬ НАЙБІЛЬШЕ ЧАСУ», – ПОЯСНИВ ДОКТОР ФІШЕР.

Батько і мати, разом або окремо, багато працюють, щоб забезпечити фінансові потреби сім’ї. Оскільки залишати дітей у дідусів і бабусь практично, і безпечно, у дітей формується міцний зв’язок і величезна прив’язаність.

Крім того, бабусі і дідусі колись теж були батьками, вони краще зчитують соціальні сигнали дитини. І вони більш чутливі до потреб дітей, так як прекрасно знають, як на них реагувати.

Брайан Тейлор, тренер по відносинам і автор книги «Шлюб, про який ви ніколи не мріяли, або практичні кроки до незвичайної, тривалої любові», вважає, що діти люблять своїх дідусів і бабусь більше, ніж будь-хто інший, тому що вони балують їх.

“УСІ ЛЮБЛЯТЬ, КОЛИ ЇХ ЦІНУЮТЬ І ВВАЖАЮТЬ ВАЖЛИВИМИ”, – СКАЗАВ БРАЙАН.

«Звичайно, батьки люблять своїх дітей але завдання виховання включає в себе інструкції, навчання і дисципліну», – пояснив Брайан, пославшись на те, як по-різному батьки і бабусі з дідусями виховують дітей.

«КОЛИ ДІТЕЙ ВЧАТЬ БАБУСІ І ДІДУСІ, ВОНИ СХИЛЬНІ РОБИТИ ЦЕ БІЛЬШ М’ЯКО І НА СВОЄМУ ПРИКЛАДІ. ВОНИ, ЯК ПРАВИЛО, БІЛЬШ ТЕРПЛЯЧІ, ОСКІЛЬКИ ЇМ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ ».

Дідусям і бабусям навіть не потрібно витрачати багато грошей, щоб завоювати прихильність своїх улюблених онуків. «Бабусі і дідусі часто дарують онукам подарунки; нехай недорогі, але подарунки кажуть дітям, що вони цінні, потрібні і важливі », – пояснив Тейлор.

А “псують” вони онуків тому, що вони не їхні батьки. Сенс в тому, що вони завжди можуть віддати їх батькам, якщо щось вийшло з під контролю.

З іншого боку, недавнє дослідження, в якому брало участь більше 1600 британських матерів, виявило, що 52 відсотки британських дітей воліли бути з їх бабусею. І тільки 1 з 10 матерів сказала, що не впевнені в тому, наскільки близькі її діти до своїх дідусів і бабусь.

Але не варто переживати, що діти проміняють батьків на бабусю. Як би вони не любили їх, все одно батьків вони замінити не можуть. Але час, проведений з ними, залишає в пам’яті дітей тільки щасливі спогади.

 

Джерело:
До списку новин