загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як видалення апендикса впливає на здоров'я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Операція з видалення апендикса уповільнює наступ такого важкого захворювання як Хвороба Паркінсона в середньому майже на 4 роки.

Про це заявили вчені зі Швеції, йдеться у прес-релізі Stm.sciencemag.

Вони проаналізували дані понад 1,5 мільйона людей і з'ясували, що видалення апендикса зменшує ризик розвитку хвороби Паркінсона на 19%.

Також операція уповільнює наступ хвороби Паркінсона в середньому майже на 4 роки.

Апендикс – це червоподібний відросток сліпої кишки, який містить велику кількість білка альфа-синуклеїну, що провокує розвиток цього захворювання.

Цей білок, за словами вчених, у патогенній формі накопичується в апендиксі – як і під час хвороби Паркінсона, так і у здорових людей. Тож руйнівний альфа-синуклеїн може потрапити у травну систему, а після цього і у мозок.

 
Хвороба Паркінсона – що це?
Це хронічне захворювання нервової системи, характерне для людей похилого віку. Воно пов'язане з поступовою загибеллю рухових нервових клітин. Через це порушується регуляція рухів і м'язового тонусу, що характерно загальною скутістю і порушенням рухів. Від хвороби Паркінсона ризикує постраждати кожна сота людина у віці 60 років.



Джерело:
До списку новин