загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тарифи на газ з 2020 досягнуть "психологічної межі"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згідно з новою постановою, ціни на газ для населення України будуть рости в три етапи.

Про це повідомляє "Економічна правда", посилаючись на відповідний документ, який Кабмін опублікував на Урядовому порталі, але незабаром видалив.

У період з 1 листопада 2018 року по 1 травня 2019 року ціна на газ для населення складе 6235,5 гривні без ПДВ, витрат на транспортування і надбавки облгазів. З ПДВ, витратами на транспортування і надбавками облгазів ціна на газ для потреб населення складе 8550 гривень за 1 тисячу кубометрів.

"З 1 травня 2019 року по 31 грудня 2019 року ціна на газ для населення, повинна становити приблизно 9851,66 гривні за 1 тисячу кубометрів", - йдеться в повідомленні.

З 1 січня 2020 року за умови збереження показника базової ціни "ринкова" ціна на газ складе приблизно 12313,85 гривні.

Як повідомлялося, 25 жовтня на сайті Кабінету Міністрів з'явилася постанова про підвищення цін на газ, воно було прийнято на засіданні Кабміну ще тиждень тому, але потім текст постанови зник із сайту уряду і з кешу пошукових систем.

 

Джерело:
До списку новин