загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна і Німеччина підписали угоду про необмежене переведення пенсій в іншу країну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Угода про соціальне забезпечення регулює уникнення подвійного страхування в обох країнах.

Міністр соціальної політики України Андрій Рева підписав з послом Німеччини в Україні Ернстом Райхелем німецько-українську угоду про соціальне забезпечення, яке покликане координувати соцзахист у сфері пенсійного страхування і страхування у разі нещасних випадків, розповіли в представництві ФРН у Києві.

Зазначається, що угода містить регулювання про уникнення подвійного страхування в обох країнах.

"Так, для працівників, а також їх роботодавців, головним чином діють норми законодавства тієї держави, в якому за фактом здійснюється трудова діяльність. Для працівників, тимчасово задіяних в іншій країні, забезпечується, що вони можуть залишатися інтегрованими в систему соціального страхування країни, де вони працювали раніше", - сказано в повідомленні посольства Німеччини в Україні.

Також документом передбачено необмежений переказ пенсій в іншу державу. В області страхування від нещасних випадків документ є підставою для того, щоб виплати могли здійснюватися в необмеженому обсязі в іншій державі-підписанті.

"Таким чином, це угода розроблено за принципами, які також діють в межах Європейського Союзу. Для остаточного набуття чинності після підписання необхідно ще схвалення парламентами в обох країнах", - додали в посольстві.

19 жовтня стало відомо, що німецький уряд планує включити в список безпечних країн походження мігрантів ще 14 держав, серед яких Україна, Білорусь і Молдова. Мігрантів з "безпечних країн" значно легше депортувати з Німеччини, якщо їм відмовлять надавати притулок, а клопотання таких мігрантів щодо притулку розглядаються за прискореною процедурою.

 

До списку новин