загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Китаї мати дочекалася виходу сина з коми, просидівши біля його ліжка 12 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Китаєць Ван Шубао 12 років тому потрапив в ДТП, в результаті якої потрапив в кому.

Чоловік перебував у стані коми весь це час, але нещодавно він прокинувся і першим, що він побачив було обличчя його матері, яка всі 12 років доглядала за ним. Ван Шубао отримав серйозні травми в результаті автомобільної аварії в 2006 році, тоді йому було 36 років. Батько сімейства помер задовго до трагедії.

75-річна мати Вей Міньін днями і ночами чергувала біля ліжка сина. Вона витратила всі свої заощадження на лікування і навіть влізла в борги на 17 тисяч доларів. Вона розповіла китайським ЗМІ, що місяць голодувала. "Мій рот і язик пересохли. Я пила тільки воду", - розповіла китаянка.

Проте жінка знаходить в собі сили вставати о п'ятій ранку, умивати і купати сина, годувати його, виносити за ним качку, робити йому масаж і перекладати, щоб у нього не утворювалося пролежнів.

За час, поки син був у комі, вона схудла на 20 кг і тепер важить всього 30. Однак її старання не були марними – син прокинувся. Він поки не розмовляє, однак може всміхатися. Вей Міньін висловила надію, що її син зможе повністю одужати. "Я ніколи не здамся", - заявила вона.

 

Джерело:
До списку новин