загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Нідерландах пенсіонер через суд хоче «помолодшати» на 20 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонер з Нідерландів Еміль Рателбанд, вік якого 69 років, заявляє, що почуває себе на 20 років молодшим і просить владу змінити дату його народження у документах з 1949-го на 1969-й. Крім того, Рателбанд подав відповідний позов і заявив, що готовий відмовитися від пенсії заради зміни віку.

Пенсіонер розповів, що розраховує завдяки офіційному «омолодженню» привернути більше уваги у соцмережі для Tinder, яку використовують для знайомств.

Еміль Рателбанд хоче офіційно змінити своє дату народження з 11 березня 1949 року на 11 березня 1969 року і порівнює це із зміною статі.

«Можна змінити ім’я, можна змінити стать. А чому не вік?» – розповів він у коментарі нідерландській газеті De Telegraaf.

Як повідомляє видання, Рателбанд подав відповідний позов до міського суду міста Арнем неподалік Амстердама. Суд має винести рішення упродовж місяця.

Голландська газета Algemeen Dagblad повідомляє, що суд навряд зможе ухвалити таке рішення, оскільки у Нідерландах немає правового механізму, який дозволяв би громадянину офіційно змінити вік.

Чоловік у своєму позові пояснив, що «піддається дискримінації через свій вік» при прийомі на роботу і при пошуку відносин у Tinder.

"У віці 69 років я обмежений в можливостях. А якщо мені 49, я можу купити новий будинок, їздити на іншій машині, можу більше працювати, - каже він. - Якщо я вказую в "Tinder", що мені 69, мені просто ніхто не відповідає. Якщо мені 49, то з моїми даними я опинюся в привілейованому становищі".

Рателбанд також розповів, що, на думку лікарів, стан його тіла відповідає віку 45 років, а сам він себе описує як «молодого бога». Рателбанд пообіцяв відмовитися від пенсії, якщо йому вдасться змінити вік.

Конституція Нідерландів прямо забороняє дискримінацію за ознакою віку при прийомі на роботу. 

Рателбанд - медійна особистість: він виступає з мотиваційними лекціями, заробляє тренінгами з нейролінгвістичного програмування.

 

Джерело:
До списку новин