загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Торт з вертикальними коржами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чудовий і неймовірно ніжний фісташково-малиновий торт! Це однозначно повинен спробувати кожен з вас! Ви потонете в своїх емоціях! Заварюємо каву і насолоджуємося чудовим десертом!

БІСКВІТ:
4 яйця
120 г цукру
120 г борошна
2 ч.л. фісташкової пасти

КРЕМ:
200 г вершкового сиру
на око вершки від 30%
цукрова пудра за смаком
1-2 столові л. джему з малини

МАЛИНОВИЙ  прошарок:
200 г пюре малини
90 г цукру
1 ч.л. соку лимона

Приготування

БІСКВІТ

Білки збиваємо з половиною цукрового піску до стоячих піків, жовтки з другою половиною. На жовтки наливаємо фісташкову пасту і збиваємо. З'єднуємо білки і жовтки і акуратно перемішуємо силіконовою лопаткою. Просіваємо борошно і знову перемішуємо до однорідності. Переливаємо тісто на деко і випікаємо при температурі 180˚C хвилин 10-15. Після випічки, поки тісто тепле, скручуємо його в рулет на рушник і залишаємо остигати.

КРЕМ

Холодний вершковий сир і вершки плюс цукрову пудра збиваємо міксером до крему. Чим м'якше і ніжніше крем хочете, тим більше лийте вершків.

МАЛИНОВИЙ  прошарок

Малинове пюре або ягоди відправляємо в сотейник з цукровим піском і лимонним соком. Доводимо до кипіння і після ще кип'ятимо хвилини 3 до легкого загустіння.

ЗБІРКА

Скручений рулет ділимо на 3 частини. Кожну промазуємо малиною, далі крем і скручуємо. Другий і третій шар обмотуємо навколо першого. Поправляємо торт долонями і ставимо зрізом на поворотний стіл. У крем що залишився.  додаємо  малиновий джем і збиваємо його. Обмащуємо цим кремом і прибираємо торт в холодильник на 5 годин мінімум.

Вранці посипаємо той фісташками!  Смачного!

 

Джерело:
До списку новин