загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дивне хобі: У Китаї 79-річна мільйонерка щодня прикидається жебрачкою на вокзалі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нещодавно в Китаї оприлюднили дані про 79-річну жінку-жебрачку, яка виявилася доларової мільйонеркою.

Цю погано одягнену бабусю можна практично щодня зустріти на залізничному вокзалі в місті Ханчжоу, провінція Чжецзян. Якщо зупинитися біля неї, то вона розповість вам історію про те, як нібито опинилася на вулиці, і попросить трохи грошей на їжу. Якось співробітникам вокзалу набридло таке сусідство, і вони спробували позбутися жебрачки, спробували спровадити її в якийсь благодійний будинок для людей похилого віку, яких чимало в Китаї.

Яке ж було загальне здивування, коли з’ясувалося, що бабуся живе в розкішній п’ятиповерховій віллі і володіє кількома магазинами, а також іншими підприємствами. А її рахункам в банках можуть позаздрити навіть багатії. Діти літньої жінки також займаються бізнесом – наприклад, один з її синів володіє великою фабрикою.

Справа в тому, що жити з милостині – досить дивне хобі, яким володіє ця непересічна китаянка. Щоранку близькі готують їй шикарний сніданок, однак жінка відмовляється від нього і йде просити милостиню. Родичі безліч разів просили пенсіонерку припинити займатися цим і подумати про репутацію сім’ї, але це не допомогло. Щодня зранку о 10:00 вона з’являється на вокзалі і залишає його ввечері о 20:00.

Отримані гроші не представляють для неї ніякої цінності: нерідко китаянка віддає їх іншим жебракам. Адміністрація вокзалу змушена кілька разів на добу через гучномовці сповіщати пасажирів про те, що бабуся, яка просить милостиню – фейк, тому не треба давати їй гроші. Втім, це мало кого стримує, особливо, якщо люди бачать цю артистку в ролі жебрачки.

 

Джерело:
До списку новин