загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ООН: свої пенсії не отримують 63% людей з ОРДЛО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1,7 мільйона пенсіонерів тимчасово окупованих територій Луганської і Донецької областей лише 37% отримують пенсії в Україні. Про це повідомила голова моніторингової місії ООН з прав людини Фіона Фрейзер під час конференції у Києві.

"З 1,7 млн пенсіонерів Донецької і Луганської областей на липень цього року тільки 400 тисяч отримують свою пенсію. Це 37%", - зазначила голова місії.

За її словами, нових даних наразі немає. При цьому вона нагадала, що у вересні Верховний Суд вирішив, що всі громадяни України мають право на пенсію, незалежно від процедури верифікації. За її словами, ООН також закликає уряд України забезпечити пенсійними виплатами всіх українців, незалежно від їхнього місця реєстрації.

"Корінь проблеми полягає у політиці", - додала вона.

У той же час заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що на підконтрольній території зареєстровані близько 600 тис. пенсіонерів.

У вересні у Мінсоцполітики заявляли, що невдовзі представлять новий порядок соцвиплат переселенцям.

 

Джерело:
До списку новин