загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман заявив, що не піде на повідку в опозиції і не скасує підвищення цін на газ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні не будуть скасовувати рішення про підвищення тарифів на газ для населення.

За словами Гройсмана, його уряд не піде на повідку у опозиційних партій, які вимагають скасувати підвищення тарифів на газ для населення. Він в черговий раз зазначив, що пішов на цей непопулярний крок для отримання додаткових кредитів Міжнародного валютного фонду.

"Популізм призвів до слабкості України. Цього не можна допускати", - додав Гройсман.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко заявив, що при рішенні про підвищення тарифів "уряд стояв на розтяжці між поганим і дуже поганим".

Відзначимо, 19 жовтня уряд прийняв рішення про підвищення ціни на газ для населення. Згідно з рішенням Кабінету міністрів, з 1 листопада тарифи підняли на 23,5%. Таким чином, ціна газу з 1 листопада склала 8,550 гривень за куб. метр. До цього діяла ціна на природний газ для потреб населення в розмірі 6,9579 гривень за куб. метр. 

 

Джерело:
До списку новин