загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонерка зі Здолбунівського інтернату для людей похилого віку плете теплі речі для бійців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Усі люди різні. І мислять та діють вони також по-різному. Хтось, живучи у відносному добробуті, чи не щодня намагається знайти зраду там, де її немає. Інші ж, здолавши в житті чимало перепон, вірять в перемогу і впевнено роблять свій посильний вклад у шлях до неї.

До когорти останніх належить Віра Іванівна Шпак – жінка поважного віку, котра мешкає у Здолбунівському будинку-інтернаті для людей похилого віку та інвалідів. Бабуся Віра, якій вже за вісімдесят, у вільний час не нарікає на непросте життя, а вправно плете теплі речі для бійців.

Торік Віра Іванівна кілька разів передавала бійцям на Схід «партії» шкарпеток – одразу по кілька десятків. Нині ж знову не сидить без роботи: бабуся Віра вже передала волонтерці Валентині Лукашук тридцять дві пари теплих шкарпеток та чотири шарфи. Частину з цих виробів вже відправлено на Схід України, де наразі вже розпочалися морози.

Віра Іванівна Шпак родом з села Лебеді Острозького району. Доля її була нелегкою. Підлітком потрапила на заслання до Сибіру, де провела п’ятнадцять років. Але головного не втратила – вона щиро вірить у перемогу.

Тож подякуймо цій щирій жінці, яка над усе бажає, аби в Україні якнайшвидше завершилася війна.

 

Джерело:
До списку новин