загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для запуску накопичувальної пенсійної системи все готово, та існує одне "але", - Розенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
На сьогоднішній день все готово для запуску накопичувальної пенсійної системи, але для запуску необхідні зміни до чинного законодавства.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

"Українці повинні отримувати пенсію з трьох джерел: солідарної пенсійної системи, яка діє зараз, з накопичувальної, і з недержавних пенсійних фондів. Ось умова для того, щоб українці в майбутньому отримували достойні пенсії. На жаль, Україна, в першу чергу через політичні питання, запізнилася з провадженням цих рівнів щонайменше на 10 років", - сказав він.

За словами Розенка, на сьогоднішній день все готово для запуску накопичувальної пенсійної системи.

"Всі умови для цього створені, єдине, що для повноцінного запуску пенсійної системи необхідні зміни до чинного законодавства. Сьогодні є законопроект, який внесений рядом нардепів (уряд і я особисто його підтримуємо). Питання в тому, чи вистачить на сьогоднішній день політичної волі у Верховної Ради швидко ухвалити цей законопроект і застосувати його вже з 1 січня 2019 року", - наголосив  віце-прем’єр.

  • Нагадаємо, 14 листопада Кабінет Міністрів запропонував Верховній Раді відкласти введення накопичувального рівня пенсійної системи з 1 січня 2019 року на 2020 рік.

 

Джерело:
До списку новин