загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер з Тернопільщини зробив свій будинок енергонезалежним

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонер з Тернопільщини зробив свій будинок енергонезалежним.

Пан Ярослав з села Базаринці, що неподалік м. Збараж, незважаючи на свій вік, змайстрував два вітряки на основі тракторного генератора. Вони у вітряну погоду забезпечують будинок електроенергією. Надлишки енергії накопичуються в акумулятори, з яких при потребі можна вичерпати енергію у безвітряну погоду. Звичайно, що акумуляторів не настільки багато, щоб забезпечити будинок енергією повністю, тому Ярослав придбав декілька сонячних панелей. Вони працюють паралельно вітрякам. Тому такою системою: вітряк, сонячні панелі, акумулятор – сільський умілець зумів свій будинок зробити – енергонезалежним.

-«Бог дав голову, розум, руки – значить треба працювати. Не думати, що завтра зароблю, чи буде субсидія, чи не буде. В мене навіть бойлер від свої енергії працює. Так, що я задоволений, задоволений… Вітер і сонце дає нам наснаги, щоб ми мали всьо. Але люди чомусь до цього байдужі. Перший вітряк робив, і було всяке, і падав але я і дальше і дальше. Мені казали -нащо воно тобі здалося, що ти з цього маєш? А я казав: а ти з того пива шо маєш?.... - Пішов на три години і нема його, а я таки шось з того маю. Дав вам Бог розум, значить маєте його використовувати. Щастя, здоров’я вам всім.»

 

Джерело:
До списку новин