загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мін'юст ввів нову соціальну пільгу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр юстиції України Павло Петренко під час презентації нового антирейдерського законопроекту в Уряді повідомив про введення пільги при сплаті державного мита на послуги державного нотаріуса для соціально вразливих категорій населення у розмірі 50%. Про це повідомляється у прес-релізі Міністерства юстиції.

“З іншого боку — ми вводимо пільгу на сплату державного мита на рівні 50% для соціально вразливих категорій, які звертаються до державних нотаріусів. Серед них — учасники АТО, пенсіонери, інваліди й малозабезпечені”, — заявив Павло Петренко.

Крім того, Мін'юст планує зробити нотаріальні послуги більш доступними для громадян.

“Ми прибираємо псевдоподаток в розмірі 1%, який приватні нотаріуси стягували з громадян і бізнесу, розповідаючи клієнтам, що ці кошти йдуть до державного бюджету. Після прийняття закону вартість послуг приватного нотаріуса визначатиметься виключно за домовленістю сторін", - заявив Міністр юстиції Павло Петренко. 

Під час представлення законопроекту #РейдерствоСтоп у Кабміні Петренко зазначив, що уряд спростить доступ українських селян до нотаріальних послуг.

“Закон передбачає запровадження ініціатив, які стосуються не лише захисту прав власності. Він дає можливість державі виконати свої зобов’язання перед громадянами та вирішити проблему відсутності доступу українських селян до нотаріальних послуг за абсолютно прозорою процедурою”, — додав Міністр юстиції.

 

Джерело:
До списку новин