загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бари та дискотеки: як живуть лондонські пенсіонери

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Коли старість – у радість! 

СПА-салони, вишукані ресторані та розкішні інтер’єри – у Лондоні набувають популярності будинки для літніх людей класу "люкс".

Поспілкуватися пенсіонери можуть у лаундж-залі, барі або на відкритій терасі. Тут немає обов’язкової гри в бінго по вівторках та годин відвідування, друзі й родичі можуть приїжджати будь-коли і залишатися скільки завгодно.

Діана Стейнбенк готує чай на своїй стильній в усіх відношеннях кухні.  В апартаменти для тих, кому за 65, Діана Стейнбек переїхала торік. Вони знаходяться в районі Перлі на околиці Лондона.

Діана в своєму виборі не унікальна. Серед британських пенсіонерів зростає попит на житло класу люкс. Її квартира затишна та сучасна, а в разі потреби 24 години на добу на допомогу прийде спеціальний працівник.

Щоправда, й ціна за комфортну старість відповідна. За квартиру з однією спальнею доведеться викласти щонайменше 410 тисяч доларів, плюс щомісячна платня за сервіс чи догляд.

Тривалість життя в Британії зростає: чоловіки живуть у середньому 79 років, жінки – майже 83. Відповідно, і попит на таке комфортне житло, твердять девелопери, лише зростає. Якщо раніше серед пенсіонерів були популярні так звані будинки для літніх, то тепер тенденція така, що в старості британці вважають за краще жити в стильних апартаментах.

 

Джерело:
До списку новин