загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Держбюджеті-2019 закладено достатній ресурс для Пенсійного фонду – Мінфін

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Додаткові кошти надійдуть до Пенсійного фонду від легалізації автомобілів на єврономерах.

У Державному бюджеті на 2019 рік закладено достатній ресурс фінансування Пенсійного фонду. Про це повідомила міністр фінансів Оксана Макарова.

"Він (ресурс. - Ред.) істотно збільшений, його досить, щоб покрити індексацію, яка запланована з весни, і підвищення пенсії військовим пенсіонерам. Тобто кошти від легалізації автомобілів на єврономерах - це додаткові кошти. За нашими розрахунками, це мільярд гривень, але цифра залежить від багатьох факторів поведінки, тому скільки буде по цьому додатковому спецфонду, стільки і буде направлено до Пенсійного фонду", - сказала Макарова.

Раніше прем'єр Володимир Гройсман доручив підготуватися до підвищення пенсій військовослужбоцям з 1 січня 2019 року, а також перерахунку всіх пенсій з 1 березня 2019 року.

"Два найважливіших завдання: Пенсійний фонд повинен бути підготовлений до того, щоб з 1 січня 2019 року в черговий раз підвищити пенсії військовим пенсіонерам. А також підготуватися до того, щоб з 1 березня 2019 року провести перший в історії України масовий перерахунок і підвищення пенсій всіх інших категорій пенсіонерів", – заявив Гройсман.

Нагадаємо, в Україні планується провести індексацію пенсій за новою формулою.За розрахунками уряду, підвищення пенсій торкнеться приблизно 10 млн осіб. На ці цілі в проекті держбюджету закладено 139 млрд грн.

Індексація проводитиметься за новою формулою – пенсії повинні бути проіндексовані "на коефіцієнт, який відповідає 50% показника зростання споживчих цін за попередній рік і 50% показника зростання середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески".

 

Джерело:
До списку новин